eTA 11 Şehirde 4.000 Kamyon ve Tır Şoförü ile Buluştu

Yeni nesil taşımacılık modeli olarak 4 yıl önce pazara hızlı bir giriş yapan eTA, 11 Şehir ve 12 farklı noktada düzenlediği “Yol Arkadaşım eTA” etkinlikleriyle 4.000 kamyon ve tır şoförüne ulaşmayı başardı. eTA sisteminin tanıtıldığı...

eTA 11 Şehirde 4.000 Kamyon ve Tır Şoförü ile Buluştu
Yeni nesil taşımacılık modeli olarak 4 yıl önce pazara hızlı bir giriş yapan eTA, 11 Şehir ve 12 farklı noktada düzenlediği “Yol Arkadaşım eTA” etkinlikleriyle 4.000 kamyon ve tır şoförüne ulaşmayı başardı. eTA sisteminin tanıtıldığı etkinliklerde yarışma ve çeşitli aktiviteler de gerçekleştirildi.
eta-11-sehirde-4000-kamyoncu-ve-tirci-ile-bulustu
Borusan Holding şirketlerinden, yeni nesil taşımacılık modeli Elektronik Taşımacılık Ağı (eTA), 11 Şehir ve 12 farklı noktada düzenlediği “Yol Arkadaşım eTA” etkinlikleriyle 4.000 kamyon ve tır şoförüne ulaşmayı başardı. “Hayatı Yollarda Geçenler İçin Yollardayız” sloganıyla Ağustos ve Eylül aylarında yollara çıkarak kamyon ve tır şoförleri ile buluştuklarını belirten eTA Genel Müdürü Hamdi Erçelik, “Etkinliklerimizde bir yandan eTA sisteminin nasıl çalıştığına ilişkin tanıtımlar yaparken, diğer yandan ise içerisinde yarışmaların yer aldığı çeşitli aktiviteler gerçekleştirdik. Kocaeli, İstanbul, Adapazarı, Bolu, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Afyon, İzmir, Manisa, Bursa’da düzenlediğimiz etkinliklerimiz kapsamında ayrıca, spor eğitmenleri, şoförlere araç kullanırken doğru beden duruşlarını ve uzun yol sonrası yorgunluk, uykusuzluk hallerinde yapabilecekleri pratik spor hareketlerini anlattı” dedi.
[caption id="attachment_1321" align="aligncenter" width="618"]TransMedya_01092016 TransMedya[/caption]