eTA’nın yeni mobil uygulaması ile kamyoncuların cep telefonlarına sürekli iş!

Türkiye’de ilk kez KOBİ’lerle kamyoncu esnafını elektronik ortamda buluşturarak lojistik sektöründe yepyeni bir sayfa açan Elektronik Taşımacılık Ağı eTA yeni bir mobil uygulamayı kamyoncuların hizmetine sundu. Yeni uygulama kamyoncuların...

Türkiye’de ilk kez KOBİ’lerle kamyoncu esnafını elektronik ortamda buluşturarak lojistik sektöründe yepyeni bir sayfa açan Elektronik Taşımacılık Ağı eTA yeni bir mobil uygulamayı kamyoncuların hizmetine sundu. Yeni uygulama kamyoncuların mevcut tüm işleri görerek, herhangi bir komisyon ödemeden ihaleye katılıp kolayca teklif vermelerini sağlıyor. Uygulamayla kamyoncuların cep telefonlarına sürekli iş bilgisi yağacak.

Borusan Lojistik çatısı altında kurulan; güvenilir, izlenebilir ve uygun fiyatlı nakliye hizmeti sunan Elektronik Taşımacılık Ağı eTA kamyoncu esnafına önemli avantajlar ve değer sunan, hem Android hem de iOS tabanlı çalışabilen yeni bir mobil uygulama hazırladı.

eTA’nın yeni mobil uygulaması kamyonculara çok sayıda işle ilgili bilgiye kolayca erişim ve bunların ihalelerine hızlı katılım olanağı sağlayacak. Uygulama aracılığıyla kamyoncular her gün 500’e yakın kesinleşmiş işle ilgili bilgileri cep telefonlarından takip edebilecek,  herhangi bir komisyon ödemeden ihalelere katılarak tekliflerini kolayca iletebilecek ve ihale sonuçlarını 30 dakika içinde öğrenecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan eTA Genel Müdürü Hamdi Erçelik şunları söyledi:

“eTA KOBİ’lere nakliye işlerini en uygun fiyatlarla ve etkin bir şekilde çözme olanağı tanırken, kamyoncuların da iş olanaklarını artırıyor. Ülkemizdeki kamyon filosunun en etkin şekilde değerlendirilmesine, atıl kalmamasına yardımcı oluyor. Böylesine önemli bir işlevi yerine getiren şirketimize ilgi her geçen gün daha da artıyor. 2015 Haziran ayı itibarı ile 3.500 KOBİ, 11.000 de kamyoncu üyemiz bulunuyor. Kamyoncular şimdiye kadar garajları dolaşıp tahtalara yazılı işlere bakıyor ve çok vakit kaybediyorlardı. Hazırlamış olduğumuz uygulama kamyoncuların işlere erişme ve ihale için teklif verme olanaklarını sektörde görülmemiş boyutlarda kolaylaştıracak. Günde 500’e yakın iş bilgisini üye kamyoncularımızla paylaşacağız ve bunlar müşterinin fiyat beğenip beğenmemesine bağlı olmayan, kesinleşmiş işler olacak. Bütün kamyoncu üyelerimize bu uygulamayı en kısa zamanda indirmelerini tavsiye ediyorum. Uygulamanın ve aslında eTA’nın işlerini nasıl arttırdığını bizzat yaşayacaklar.”

Daha ayrıntılı bilgi için 0850 25 25 382’den çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Print