Kara Nakliyesi Nedir?

eTA, lojistik sektörünü tanıtmaya devam ediyor. Lojistik sektöründeki birçok kavramı anlatırken ilk kullandığımız kelimelerden kara nakliyeyi sizler için inceliyoruz.Kara nakliyesi bir eşyanın bir yerden bir yere karayolları ve taşıtlar...

Kara Nakliyesi Nedir?
kara nakliye nedir
eTAlojistik sektörünü tanıtmaya devam ediyor. Lojistik sektöründeki birçok kavramı anlatırken ilk kullandığımız kelimelerden kara nakliyeyi sizler için inceliyoruz.
Kara nakliyesi bir eşyanın bir yerden bir yere karayolları ve taşıtlar tarafından taşınması olarak adlandırılabilir. Kara Nakliyesi, Hava Nakliyesi, Deniz Nakliyesi ve Demir Yolu nakliyesi gibi bölümlere ayrılmıştır. eTA kara nakliyesi hizmetlerinin organizasyonu yapması sebebiyle kara nakliyesi odaklı bilgiler paylaşacağız.
Kara nakliye ticari ve endüstriyel faaliyetlerin temel noktalarındandır. Günümüzde ticari ve endüstriyel firmalar satış ve büyümelerinin artması için planlar yaparken kara nakliye operasyonlarında yapacakları değişiklikleri çoğu zaman en üst sıraya alırlar. Günümüzde gerçekleşen teknolojik gelişmelerin de ardından kara nakliye hizmetleri birçok yeniliğe sahne oluyor.  eTA olarak kuruluş amacımızda Türkiye’de bu yeniliklere öncü olmaktır.
Kara nakliyesi, daha çok mesafe olarak birbirine yakın yerleşim birimleri arasında yapılacak taşımalarda kullanılır. Nakliyede taşıma yöntemi seçilirken kullanılan belirli kıstaslar nakil işleminin süresi, nakliyenin maliyeti ve ürünlerin hasarsız teslim edilme olasılığıdır.