Müşterileri eTA Hakkında Ne Diyorlar?

Uzak Mesafeler İçin En İyi Teklifler ETA'dan GeliyorMigiboy Tekstil Endüstri Mühendisi Mehmet Korucu ETA hakkında konuştu. Migiboy Tekstil, Canpolat ailesine ait yaklaşık 800 kişinin görev yaptığı bir tekstil kuruluşu. Her türlü örme ve...

Müşterileri eTA Hakkında Ne Diyorlar?
Uzak Mesafeler İçin En İyi Teklifler ETA'dan Geliyor
migiboy_etaMigiboy Tekstil Endüstri Mühendisi Mehmet Korucu ETA hakkında konuştu. Migiboy Tekstil, Canpolat ailesine ait yaklaşık 800 kişinin görev yaptığı bir tekstil kuruluşu. Her türlü örme ve dokuma kumaş üretimi gerçekleştirip, iç pazara ve çeşitli ülkelere ihracat yaparak ülkemiz ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Migiboy Tekstil olarak 40 yılı aşkın tecrübemizle Türk tekstil sektörünün lider kuruluşları arasında yer alıyoruz. Kırklareli’nde bulunan ring ipliği işletmemizden ayda 60-75 adet arasında araç yükleme ve boşaltması yapıyoruz.
ETA ile yaklaşık 1 yıl önce fabrikamızı ziyaret etmeleriyle tanıştık. ETA, Trakya bölgesinde servis hizmeti vermeye başladığında nakliye hizmeti almaya başladık. Şu anda istenilen saatte araçlar gelmediği için şu anda kullanımımız düşük. ETA’nın bu konuda kendi içinde iyileştirmeler yapmasını bekliyoruz. Migiboy Tekstil olarak temel ilkemiz; müşterilerimize, göndermiş olduğumuz ipliklerimizin zamanında ve zarar görmeyecek şekilde iletilmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanmasıdır.
Bu noktada ETA tarafından sağlanan hizmetten memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Ayrıca özellikle uzak mesafeler için vermiş olduğunuz fiyatlar da ETA’yı tercih etme nedenlerimiz arasında yer alıyor.
 
Kamyoncu ile Yaşanan Sorunları ETA Çözdü cetin_civata_etaÇetin Cıvata Pazarlama A.Ş Depo Lojistik Müdürü Mehmet Kahraman ETA ile ilgi görüşlerini dergimize açıkladı. Tecdelioğlu ailesi tarafından 1976 senesinde kurulan Çetin Cıvata olarak bağlantı elemanları sektörünün en önemli firmalarından birisiyiz. Firmamızın temeli 1901 yılına kadar uzanmaktadır 3.ve 4.kuşak tarafından beraber yönetilen firma bilgisayar ve elektronik sektöründe de faaliyet gösteriyor.
Yıllık 20 bin tonluk kapasitesiyle Türkiye’de kurulu olan en büyük fabrikalardan birine sahip.
Bünyemiz dâhilinde 9 adet 10 tonluk kamyonumuz bulunuyor ve bu araçları İstanbul için günlük sevkiyatlarda kullanıyoruz. Geçtiğimiz yılın temmuz ayında ETA ile tanıştık ve o tarihten buyana beraber çalışıyoruz. ETA ile işbirliğimiz başarılı şekilde devam ediyor. Kamyon ve TIR bazında Anadolu ve İstanbul içi sevkiyat noktalarının tamamını ETA ile gerçekleştirmeye başladık.
ETA ile çalışmadan önce kamyoncuları kullanıyorduk ve fatura konusunda önemli sorunlar yaşıyorduk.
Birkaç yeri arayıp boş kamyon bilgisi alıp meblağ karşılığı pazarlık yapmak zorunda kalıyorduk. ETA ile bu sorunlarım ortadan kalktı, hem araç hem de fiyat olarak bizlere cazip geliyor. Bunun haricinde araçları internet üzerinden alma, aracın atamasından sonra ekrandan aracı takip etme, ödeme konusunda kolaylıklar gibi birçok yönden firmamıza olumlu katkılar sağlıyor.
 
ladin_yapi_etaLadin Yapı'nın Nakliyat Giderleri ETA ile Azaldı
Ladin Yapı'dan Kemal Şahin ETA ile gelen nakliyat giderlerinin azalışını Transmedya'ya açıkladı. Ladin Yapı olarak müşterilerimizin bizden istediği, mantolama ekipmanları, asma tavan, alçıpan vidaları, panel vidaları, sıva filesi gibi ürünleri yurtdışından getiriyor ve bunların Türkiye dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Ana depomuz İstanbul’da bulunuyor. Ankara, Bursa, Antalya, İzmir gibi şehirlerde de şubelerimiz bulunuyor. Nakliye giderleri bizim için oldukça önemli. Bu alanda avantaj sağlamak için şubeleşmeye geçtik ancak hala bu yükün azaltılması için özel çözümlere ihtiyacımız vardı.
ETA ile Bursa şubemizde tanıştık. 1 yıl kadar önce sisteme dahil olduk ve bu süre içerisinde birlikte çalışıyoruz. Çok iyi avantajlar sağladık. Özellikle kamyon ve Tır sevkiyatında çok uygun fiyatlarla taşıma imkanı sağlıyoruz. Son yıllarda rekabet çok daha zor ve kar marjları oldukça düştü. Bizim ürünlerimizde nakliye ücretleri yüksek olduğu için, ürün fiyatları yükseliyor. Nakliye ücreti düştüğünde ürün fiyatları da düşüyor ve bu bizim rekabet gücümüzü artırıyor. ETA ile çalışmaya başladıktan sonra iyi fiyatları yakaladık.
Fiyatın yanı sıra, taşınacak yüke uygun araç bulma konusunda da rahatladık. Bizim göndereceğimiz yer ve ürüne göre hacim ve kiloya göre analiz yapıyoruz ve ona uygun aracı istiyoruz. ETA’nın sayfasında araç hakkında teknik detaylar olduğu için aracı seçip belirtiyoruz. İstediğimiz aracı bulabilecek miyiz diye tereddütler yaşamıyoruz.